Minna

Ski Jyväskylä ottaa käyttöön Suomisport- palvelun!

Seuramme ottaa toimintansa tueksi Suomisport- seurapalvelun, joka tulee helpottamaan jäsenrekisterin ylläpitämistä, harjoitusryhmien hallinointia sekä tiedottamista.

Otamme palvelun käyttöön asteittain, ensimmäiseksi siirrämme palveluun jäsenistön ilmoittautumisen. Jäsenrekisterin ylläpitäminen helpottuu ja palvelu varmistaa EU:n tietosuojadirektiivin (GDPR) noudattamisen. Myöhemmin myös ryhmiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen siirtyy Suomisporttiin. Kaikkien, jotka haluavat edustaa Ski Jyväskylää, tulee maksaa seuran jäsenmaksu.

Jäsenmaksun maksaminen Suomisportissa:

Seuran kevätkokouksessa kaudelle 1.5.2020-30.4.2021 on määritelty seuraavat jäsenmaksu:
Alle 15-vuotiaat jäsenet (jäsenet, jotka eivät täytä 15- vuotta ennen 30.4.2021): 15€
Yli 15-vuotiaat jäsenet (täyttänyt 15-vuotta tai enemmän 30.4.2021 mennessä): 20€
Yksityihenkilön kannatusjäsenmaksu: 50€
Sekä Vapaajäsenmaksu jäsenille, jotka ovat olleet seurassa jäseninä 25 vuotta.

Suomisporttiin tulee ensimmäisenä lähettää yhdistyslain mukaisesti jäsenpyyntö, jonka seura hyväksyy. Jäsenpyyntöjen lähettäminen tapahtuu seuraavilla linkeillä:

Alle 15-vuotiaat jäsenet: https://seurat.suomisport.fi/invite/260e01bb-d58f-4356-a40d-8e82f3bf19e4

Yli 15-vuotiaat jäsenet: https://seurat.suomisport.fi/invite/5b77b9c0-542f-4552-981f-24aec91c8a67

Ensin sinun tulee kirjautua Suomisporttiin kertakirjautumiskoodin avulla. Jos sinulla ei vielä ole Suomisport-tiliä, pystyt luomaan sen saman linkin kautta. Vanhempi/huoltaja: tee alle 15-vuotiaiden lasten kohdalla jäsenpyyntö eri linkillä, kuun teet esimerkiksi oman/yli 15-vuotiaan jäsenpyynnön. Kirjaudu ensin omilla tiedoillasi ja valitse tämän jälkeen huollettavasi liittyminen.

Jäsenmaksun maksaminen:
Kun seura on hyväksynyt jäsenpyyntösi, pääset maksamaan jäsenmaksun. Kirjaudu Suomisport-tilillesi, jonka jälkeen valitse valkoisesta yläpalkista ”Ryhmien tapahtumat”. Seuraavaksi siirry samasta palkista ”Maksut” välilehdelle, josta löytyvät kaikki sinun ja huollettavasi avoimet maksut. Huomaa, että jäsenmaksuihin on lisätty 1,30€ palvelumaksu.

Yt. Tiina Pöytäniemi
Seuratyöntekijä

Sanni ilmoittautui in

leiri peruttiin

Minna

Moikka!

Seuran viime kauden päätöstilaisuus/tämän kauden avajaisuustilaisuus pidetään Ladunmajalla 22.8. klo 15.00 alkaen. Ohjelmassa mm. viime kauden palkittavat. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle!

Yt. Tiina Pöytäniemi
Seuratyöntekijä

Pertti

Tasotesti ja rullakisoja

Keväällä oli kiinnostusta tasotestiin. Nyt kun koronat ja kesälomatkin on melkeinpä selätetty niin otetaan asia taas esille.
Ke 26.8. klo 18 Laajavuoressa olisi tarjolla sauvarinteenä tehtävä tasotesti. Testaajana Tero Joutsen Sportslabista ja hinta 66€. Ilmoittautukaa 21.8. mennessä suoraan Terolle tero(piste)joutsen(miuku)kihu(piste)fi

Kisoja olisi tarjolla kesälläkin.
Rulla SM:t Vuokatissa 1.-2-8. Ilmoittautuminen 23.7. mennessä Kilmon eli meidän seuran tapauksessa Mikon kautta.
Aateli race 5.-6.9.
Lisätietoa näistä hiihtokalenteri.fi

T. Pertsa

Pertti

Moi

Tiedoksenne. Piirileiritystä olisi tarjolla.

PIIRILEIRITYS ALKAA
1.7.2020
Keski-Suomen Hiihdon piirileiritykset alkavat.
Ensimmäinen leiri pidetään Nuorisokeskus Piispala Kannonkoskella 13-16.8. 2020 ja on tarkoitettu 12-14-16-18-20 sarjoissa hiihtäville. Mukaan on myös mahdollisuutta ottaa yli 20 vuotiaita hiihtäjiä.
Toinen piirileiri pidetään syksyllä Nuorisokeskus Piispalassa säilölumikauden alussa.
Piirivalmennuksen osalta piiri maksaa valmentajakustannukset.
Jokainen osallistuja tai seura maksaa täyshoidon suoraan Nuorisokeskus Piispalalle. Hinnat ovat alle 20 vuotiaille 50 €/vrk ja yli 20 vuotiaille 67 €/vrk.
Mahdollisuus on myös hiihtäjien valmentajien/huoltajien majoittua Piispalassa samaan hintaan.
Leirin aikana järjestetään yleinen tilaisuus lauantaina 15.8 aiheesta ”Norjalainen hiihtovalmennus”, tilaisuuden pääpuhuja on Norjalainen hiihtovalmentaja Trond Sandelin.
Trond Sandelin on palkittu hiihtovaikuttaja ja asuu Pohjois-Norjassa. Hän on valmentanut uransa aikana useita kansainvälisen tason urheilijoita, nykyään toimii mm. Norjan maajoukkuehiihtäjän Erik Valnesin ja Visma Ski-Classics hiihtäjän Andreas Nygaardin neuvonantajana.
Tilaisuuteen on vapaapääsy ja mahdollisuus päästä seuramaan Trond Sandelin vetämiä harjoituksia.
Leirille tulevat osallistumaan myös Team Skiersin hiihtojoukkue, jossa Trond Sandelin toimii päävalmentajana.
Tarkempi leiriohjelma ja tilaisuuden ohjelma lähetetään osallistujille lähempänä leiriajankohtaa ja ohjelmat ovat myös nähtävissä Keski-Suomen hiihdon nettisivuilla.
Leirin valmentajina toimivat:
Trond Sandelin, Norjalainen hiihtovalmentaja
Titta Kuorelahti, erityisosaaminen liikuntafysiologia ja hiihtovalmennus
Sami Lähdemäki, erityisosaaminen aktiivikilpahiihtäjä ja hiihtovalmennus
Tiina Autio, erityisosaaminen liikuntatieteiden maisteri ja hiihtovalmennus

Sitovat ilmoittautumiset 16.7.2020 mennessä Keski-Suomen hiihdon piiripäällikölle Mika Paananen osoitteeseen mika(miuku)mumo(piste)care
Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita, nimi, seura, hiihtosarja, mahdolliset ruoka-allergiat ja tiedot joita valmentajien olisi hyvä tietää ennen leiriä.
Lisäksi (huoltaja/valmentaja) samalla voit ilmoittaa tulostasi tilaisuuteen ”Norjalainen hiihtovalmennus” sekä mahdollisen majoittumisen Piispalassa.
Tiedustelut myös spostilla mika(miuku)mumo(piste)care tai numerosta 050 3072874